SWeeT JaLiNaN KaSiH TerBiNa.....

Wangian Kasturi Al-Khausar (yang sakit dirawati yang sihat dilindungi)

Monday, May 16, 2011

SEGMENT BLOGLIST UNTUK BLOG FOLLOWER 300 DAN KE BAWAH

Assalamaulaikum.....
fuhhhhh....
nak wat penyertaan last minute ni....
shhh diam2... jgn kcau.....

Cik NY nak join Bloglist untuk blog follower 300 dan ke bawah....
tgk follower Cik NY blum ckup 300 kan so Cik NY masih berpeluang untuk join.....

segment ni dikendalikan oleh blogger yang kiut miut.....
tak caye tgk ni.....

btul tak Cik NY ckp.....

sebenarnye Cik NY join segment ni sebab tertarik dengan dia punya tujuan n misi nye... tak caye bace kat bawah ni..

1) cik angin nak buat bloglist baru .

2) menambah follower dikalangan komuniti blogger ,

3) menambah traffik harian dikalangan komuniti blogger ,

4) saling berkenal-kenalan sesame blogger .

5) menambahkan pengetahuan menerusi singgah dan lawat balas ke sesuatu blog .

bukan ke baik tujuannye tu...
saling bantu-menbantu.. tu kan amalan yang mulia tak gitu.....

bak kata Cik Angin " cik angin nak kita sama sama belajar dari pengalaman . biar sedikit lama lama jadi bukit "
suke bace ayat dia.....
sokong jgn tak sokong......

" komuniti blogger di malaysia mestilah bersatu padu , bekerjasama dan saling hormat-menghormati di antara satu sama lain bagi mewujudkan silaturahim yang erat serta perpaduan yang hebat , salam 1 blogger dan salam 1 malaysia "

sila setuju ye...... kalau tak setuju kita bako je.....
hehehehe.... sudah overlah minah perasan ni.....

k.lah....
tercungap-cungap join segment last minute.....
ikhlas tau join ..... tak baik wat cter....

sekian dari Cik NY....
wassalam.... 'bersama bersatu padu , bantu membantu'

2 comments:

miss ryrinn _ angin said...

whooo . last peserta . thanx join ! nnt saya update list :)


follow here /

EYFAalias said...

hi, datang dari blog cik angin. kite follow sini :)

If ada masa jemput singgah sini pulak : http://eyfaaliasstory.blogspot.com/