SWeeT JaLiNaN KaSiH TerBiNa.....

Wangian Kasturi Al-Khausar (yang sakit dirawati yang sihat dilindungi)

Tuesday, May 17, 2011

:: Blogger support Blogger : Wajib support!!

Assalamualaikum...

wahhhhhh..... bestnye entry ...
ce citer , ce citer......

mcm ni ceritanya...
dah lme Cik NY jln2 kat blog An.Nabiha..
ntah berapa kali dtg jeguk pun tak tau...
tapi baru hari ni buat entry ... tak patut betul Cik NY ni.....
dia ni bgus sgt.... Cik NY tgk dia tlg rmai blogger......
dia ajak blogger rmai2 support antara satu sama lain....
tak caye tgk ni......
wahhhh semangat Cik NY nak join skali...
tak salahkan support antara 1 sme lain....
malah digalakkan ade....

skang Cik NY dah join.... korang bila lagi....
ayuh..... kita support sesama kita... kalau tak sesama kita sape lagi....
salam perjuangan blogger semua.....
semangat betul Cik NY pagi2 buta2 ni...

sekian dari Cik NY....
wassalam...... 'blogger support blogger'

7 comments:

nabihancakap said...

boleh join. nnti aan updated nama ya.

jia said...

nak join cem mane??.. ;)

fiq. said...

jalan2 eratkan silaturahim.... hehehe,

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam ziarah...

BsB foREVer... :)

al-lavendari said...

teringin juga uncle nak join !

Cik NY said...

salam ukhuwah semua.....

Ina said...

salam dr BSB