SWeeT JaLiNaN KaSiH TerBiNa.....

Wangian Kasturi Al-Khausar (yang sakit dirawati yang sihat dilindungi)

Wednesday, June 8, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Assalamualaikum......
ehehehehehe...
kate Cik NY nak berenti blogging.......
memang nak berhenti..... tp td dpt keizinan hari ni last.... tak sia-sia buat muke kesian td
sebelum berhenti blogging .... nak join segmen abg Ben dulu.....

jom ramai2 join....... klik je kat blog abg Ben

k.lah sekian sje dari Cik NY
wassalam.....

45 comments:

CikNyz said...

rajin join ek..ciknyz pulak me topik er nk coret..hehehe almaklumlaaa mood mendaki smkin hampir.....

Nadya O'Conner said...

xda apa nak komen..pada nad okay saja..:)

ツ miss nadya punyer blog ツ

c u m u h a m a said...

singgah kritik .

simple n nice . kasi meriah ckit lg ek . heheh .

NO 29

http//anakgadischot.blogspot.com

jum sesame kritik :)

cik Ida said...

another pinkish blog.. like it.. :)

salam kenal no.76

munirah said...

blog pink:)nice.. tapi background lmbt loading..

Princess Feyqa said...

salam dtg cni :)

blog ni wrna yg i sukew hehe :) loading pun xslow

So,jemput kritik sye pulak.. :)

Sembang2 wif Yuyue said...

nice blog,nice entry..tuan blog pown nice!!..ehehe..

yuyue datang kritik and follow cinie..der mase meh follow and kritik blog yuyue ea..

no.41 : http://www.pwencessyuyue.co.cc

snOw sakura said...

salam.. nice blog cuma agak crowded dgn ada 2 widget gmbr kartun girl dkt kiri n kanan.. wlpn blog ni 3 column, tp ianya kemas.. cik NY mungkin blh letak header utk menambahkn seri blog ni.. overall, nice blog.. no harm ya.. :) -no 3

Mama Amani said...

thank dtg singgah n kritik blog mama amani...

ur blog senang loading... but i suggest u buat header y menarik match kan dgn jalinan kasih blog u... hehehe... kasi gempak gitu...

Zallyna said...

nih klu tukar background cnfirm lagi cantik

dtg sini...
No.38

Bro ahmad said...

salam
nice blog cuma loading lambat sikit je..

syarifahsidrus said...

cantek da, menarik je..maybe kalau widget kartun tu letak satu je ok kot. banyak2 nampak serabut n lambatkan loading je :)

pendapat suka suka #103 :)

shopping2u said...

singgah sini.. erm.. blog ok, tp lau blh minima kan pic tu.. lmbat loading :)

no 19 : http://www.my-shopping2u.com/

QaRr JaliL said...

cantik blog ni :)

Q :) said...

sejuk je hati bile lawat blog nih :)
perfect dear , blog tersusun cantik .

NO 148

-> sedia menerima kritikan anda pulak. yiihaa^^

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeeeeeeeeee....hehe blog nie oke cuma apa kata kalo kurgkan widget yg ta penting kat sidebar tu? mcm serabut sikit :)

jom kritik blog alya, No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

yaya mongeks said...

nice blogg.... comel..pink gitu..

no.9 yayabelogg.blogspot.com

tamlegend said...

salam...tumpang kritik yer...pengisian blog kurang...mcm byk nak kejar glamor je...terutama melihat entri pada bulan ini...

DaYuEkUmiEkO said...

hi..dtng singgah..=)
blog pinky cantik...

dtng la singgah..

no 90

http://itsmedayuekumieko.blogspot.com/

SoLy SoLicious said...

suke blog ni...

jum ke blog sy pulak

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

mieya atiera said...

kenapa background lmbt loading?
masalah berukband mieya yg lmbt atau loading blog nie yg slow? pelik :)

Adam Narzuan said...

Blog yang menarik , simple dan kemas...

No 12..

tia @ Ini Kisah Tia said...

background lambat loading ..

Bila Ku Temu Bahagia (Akhir)

zety madu said...

sangat cantik ndan menarik..

dr:143
my site:

http://maduheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Tehuzz said...

kalau ruang komen popup, sng sket. erm, lg 1 taknak lah ade popup keluar tiap kali tukar page len, nt penat nk tkan OK. huhu. yg len takde ppe dah. chill ok.

no. 124

Nur Syahida said...

no 182 singgah..ok je kemas

CiK EmMa said...

kemas dan ringan :)
follow skali :)

no 74

www.cik-emma.blogspot.com

NINI said...

kamu punya tulisan yang dekat sidebar tuh, kurang nampak la yang...huhu...maybe leh tukar kaler yang lebih sesuai kot....=D

Mrs. Farhan said...

Blog cantek. Tapi kalau boleh, buat 1 sidebar. Sbb nampak sempit je. =)

Saya no 118. Saya FOLLOW awak.=)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty rsakn blog ney ptot buat pop up coment n pas 2 buang mna2 widget y tak penting ..sebab napak macam serabut sikit ..=) 2 dari pandangan mata zaty la..kalau nk taw cara buat po up coment tengok link sinihttp://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/cara-cara-buang-word-verification-n.html

no7 singgah sini ..=)

normala_ali said...

comel sangat blog nie.. gambar kartun2 2 sweet... :)

kritik saya jgak, no 104...

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 70%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

blog diari ke?kalau dapat suntik elemen2 ilmiah, lagi ramai yang singgah. sidebar kat tepi..buang widget2 yang tak perlu. lain2 ok..

er..jangan kejor glamer. bahaya.

No.47

link blog pakcik :

accidental-rt.blogspot.com

... said...

eh. dah komen tadi.
error..

No.47

link blog pakcik :

accidental-rt.blogspot.com

Nur Edrina said...

nice blog ^^

dari blog #66

Wahida said...

Assalam. Blog anda terlalu banyak widget. Saya sarankan anda buang widget yang berada kat bawah bahagian blog ni, so visitors tak perlu scroll terlalu lama. Sekadar pandangan peribadi :). Saya No. 68 :D

Nabila Huda said...

terjah kembali..nice blogg.. tapi widget tu kurangkan sikit ye??? agak mengganggu pembacaan entry kalau reader tu guna notebook kecik..yg lain ok je..

mas saari said...

dah follow sini!
blog dah ok, cuma Mas rasa buang sikit widget yg tak berapa penting supaya blog lebih ringan..

dari no. 191

solomolo said...

loading > laju
susun atur > menarik
font > ok
warna > sedap mata memandang

172...

miss Sushi ♥♥ said...

no 38 datang melaporkan diri!

try gne 2 column temp.sbb 3 column nampak sempit.:(

ikhlas dr hati selepas drop by.:)
*kritik blog Dayah juga ^jika rajin.(:^*

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. Maceh sudi datang komen belog Nadh. :) Nadh num 4. :)

Nadh tgk semuanya okeh aja. maaf la ye. Nadh blogger baru.. tak berani nak komen banyak. :)

! syifa lovera said...

blog sweet jew.blog girl kan.hihih
kotak komen klw leh bt pop-up window lagi best org nak komen2.tu jea
no 156 :)
jom singgah.

nurul atiqah said...

no2. kalau boleh buang widget yg tak perlu. simple but nice :D

abdullah gazali said...

okey nice belog

kritik balik yea
no 245

mizz_aainaa said...

blog yg simple dan menarik.. ;)

~203

afiqazizan said...

xde ape yang nak dikritik.
blog yang simple,nice dan menarik.

no 83

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html