SWeeT JaLiNaN KaSiH TerBiNa.....

Wangian Kasturi Al-Khausar (yang sakit dirawati yang sihat dilindungi)

Monday, May 16, 2011

GA Header & Template Blogspot !

assalamualaikum...
alohaaaa.....aloooohaaaaa......
pe bende lah Cik NY merapu ni...
ari ni Cik NY exited nak join GA Header & Template Blogspot ! yang menganjurkan GA ni adalah blogger alieff
menarik sangat.....
tengok dia punye poster ni.... kreatif tau.... korang tau buat ke ( bukan nak bodek dah memang betul pun )

Cik NY ni masih baru dalam dunia blogger tgklah header pun tak de.... sejujrnye tak tau nak wat.... uwaaa sdeh nye.. sob3.....
Cik NY terngin sangat nak ade header bercirikan muslimah warne pink n flower pink nmpak lah mesra alam kan..... pastu ade tulis 'JALINAN KASIH CIK NY ' bg Cik NY biar simple tp bermakne...
templat yang Cik NY gne skang ni cute tp tak bercirikan nature no flower.... cian Cik NY..... sdeh je.... Cik NY selalu bayangkan ade templat warne pink lembut n ade flower pink yang menghiasi blog Cik NY...... Cik NY ni tak habis2 warne pink.... nak wat camne dah mmg Cik NY suke warne pink... yang penting simple tp bermakna....

Cik NY harap Cik NY dapat menang GA ni... sebab Cik NY masih tidak mempunyai templat n header sendiri.... (orang lain pun tak de gak) walaupun dorang tak ade tp blog dorang dah cantik n cute ... sesuai dengan citarasa dorang.... Cik NY nye templat blog ni kdng2 orang ckp terlampau over... sdehnye.... sob3.... Cik NY harap orang yang datang ke blog Cik NY ni rse puas hati n sentiasa rse senang n seronok je bila singgah ( singgah sekali tapi dekat dihati )... alahai Cik NY over sudah ayat2mu itu......

tu sje entry Cik NY untuk GA Header & Template Blogspot !
kalau spe yang tertarik klik je kat blog alieff

insan istimewa yang Cik NY nak tag
1. Nur Hidayah

sekian saje entry Cik NY untuk kali ini....
yang penting adlah usaha .... yang lain adalah doa n tawakal.... menang kalah kan adat bertanding.... tipu klau Cik Ny ckp Cik NY tak nak mnang.... klau mnang ye Alhamdulillah ... klau tak menang Cik NY redha ......

Wassalam....' usaha itu penting , selebihnye berdoa dan tawakal '

3 comments:

syaimz said...

stylo header!

Eichikatsu said...

Boleh join jgk ni... Web eichi pon tade header lg :)

genkconer said...

cara menukar backgroud blog berdasarkan template sedia ada..

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/cara-mengubah-background-blog.html