SWeeT JaLiNaN KaSiH TerBiNa.....

Wangian Kasturi Al-Khausar (yang sakit dirawati yang sihat dilindungi)

Friday, May 27, 2011

JoM jOiN SagMen BloGwaLKinG BloGList CEMOXX

Assalamaulaikum....
nak wat short entry je ni...
sbnrnye Cik NY nak jerit ni...
nak bagitau yang Cik NY nak join SagMen BloGwaLKinG BloGList CEMOXX....
korang dah join lum.... klau blum meh lah rmai2 kita memeriahkan sagmen ni.....

Cik CEMOXX bgtau y syarat-syaratnye senang je!!!!

1. first skali kenalah FOLLOW cik cemoxx dulu , then cik cemoxx akan follow korang balik..

2. korang kena wat satu entry pasal segmen ni dan ajak semua rakan-rakan blogger korang ikut segmen ni..tak perlu tag-tag..senang kan??..hehehe

3. lepas tu letak banner cik cemoxx yang kat atas tu dalam entry korang k..

4. sesudah itu , korang tinggalkan link korang kat kota komen k...nanti cik cemoxx buat blogwalking terus komen korang dan dengan sepantas kilat link blog korang akan cik cemoxx senaraikan dalam bloglist blogwalking cik cemoxx...

senangkan......
klau nak lg senang.... korang klik je nme bdak kiut ni Cik CEMOXX.....



jom lah rmai2 memeriahkan sagmen ni ye......
rugi x join..... same2lah kita menyokong antara blogger ye......
tu je nak share.....

sekian dari Cik NY.....
wassalam.... 'join sagmen lagi'

1 comment:

cik cemOXx said...

terima kasi sayang...

da list kan kamu..

bukan antar kat cini..antar kat

http://tutocontest.blogspot.com/2011/05/segmen-blogwalking-bloglist-cemoxx.html

tyme ace