SWeeT JaLiNaN KaSiH TerBiNa.....

Wangian Kasturi Al-Khausar (yang sakit dirawati yang sihat dilindungi)

Sunday, May 15, 2011

Cik Epal vs Ben Ashaari what i thing ...

Assalamualaikum.....
wah gempak seys entry kali ni......
ape cer dorang gaduh ke....
memandai je korang ni....
sebenarnye......
Cik NY minat kat blog dorang...
blog lain bukan Cik NY tak minat minat jugak....
jangan salah faham ye semua.....
bukan nak bodek or ape ke...
cme meluahkan je.....
rsenye tak salah kan....
Cik NY tak kre ape orang nak ckp or kwn Cik NY ckp " ko ni slalu datang blog dia bukan dia kenal ko pun"
ade Cik NY kesah tak de amik mse korang pun tau.....
emotional lah pulak...


antara 2 top blogger ni kan Cik NY pilih spe eak......
korang rse pilih spe......
spe ye......
ermmmmmmm....
-------------
,,,,,,,,,,,,,
_____________

ape lah korang ni.....
Cik NY pilih dua-dua lah.....
bg Cik NY dorang memang best.....
always happening...
Cik Epal tu sweet sgt.. ske tgk dy bergaya.....
comel tak .... sweet tak .... btulkan Cik Epal ni comel n sweet....
sebenarnye Cik NY teringin jugak gayakan fesyen mcm Cik Epal dia stylo tp masih lagi menutup aurat..... gmbr2 dia smua sweet..... ske bce entry dia.... always happy go lucky......
cbe bayangkan betapa......
seronoknye klau dapat jumpa dia.....
untung sgt spe pernah jumpe dia.....
blelah Cik NY dapat jumpe dia ye agaknye.....
harap 1 day Cik NY dpt jumpe dia.... ( boleh pengsan kalau jumpa ni )

lg satu blog Abg Ben Ashaari
abg ben ni high class blogger....
tak cye tgk blog dia....
kdng2 pelik.... ade jugak orng yang tak ske....
korang ni apelah tak pandai nak menilai langsung.....
tapi nak wat macamne hti orang lain2...
tp mmg tabik spring ar kat abg ben dia cool je lyn klau ade blogger y kutuk dia hbis2....
Cik NY tengok rmai gler join contest dia.... Cik NY join tak....
Cik NY tak join lg lah.... mybe akn dtg Cik NY akan join juga....
seronok sgt tgk dorang yang join..... rse rugi je tak join....
nak wat camne.... kdng2 mse terlalu mndesak....
kdng je free......
tp Cik NY selalu ikut perkembangan tau....
hehehehehehe.....

hai Cik NY bodek ke...
korang ni tak habis2 lah.....
kan Cik NY dah ckp y ini hanye luahan Cik NY.....

Cik Epal N abg Ben Ashaari memang blogger high class lah...
tabik spring kat dorang....
harap dpt jumpe ngan dorang n blogger2 kat malaysia ni...
dua-dua sme best , sme popular....
sekian sje luahan hati dari Cik NY ..... ingat!!!!! bukan bodek tau.......

wassalam..... ' mesti seronok dapat jumpe dorang '

4 comments:

cik EPAL said...

thanks sebab sudi baca blog kita hehe :)

Cik NY said...

hehehe.... sme.....
mcm tak caye je Cik Epal komen....
wow..... teruja.........

BEN ASHAARI said...

tidak la sampai high clas.. sama je level kita .. cuma rezeki ben je sampai dulu.. insyaAllah cik Ny lak pas ni .. kena rajin je.. ok ?

Cik NY said...

insyaallah.......
mcm x caye je......
terujanye....
nmpknye senyum memanjanglah Cik NY tido mlm ni.....
Ya Allah .... mcm tak caye je....
smoge Cik Epal n abg Ben akn terus maju dlm dunia blog.......