SWeeT JaLiNaN KaSiH TerBiNa.....

Wangian Kasturi Al-Khausar (yang sakit dirawati yang sihat dilindungi)

Saturday, May 28, 2011

Segmen-Nizam Ijam Nak Tolong Promote Blog Anda

Assalamualaikum....
wahhh.... suke btul Cik NY join sagmen ye....
kali ni Cik NY join Segmen-Nizam Ijam Nak Tolong Promote Blog Anda...
knape nak join......
sebab ade orang nak tolong promote blog...... baiknye dia ...... ( bukan nak bodek )
dah memang betul kan.......


korang dah join....
klau belum meh lah ramai2 join segmen ni....
lagi ramai mesti lagi seronok.....
nak join bukan susah pun... btul x Nizam Ijam

Syarat2nye senang je.....

1.Buat Entry yang bertajuk Segmen-Nizam Ijam Nak Tolong Promote Blog Anda.
2.Letak banner kat atas di entry.
3.Linkkan entry tu ke sini.
4.Follow Blog Nizam Ijam (untuk update).
5.Like Fanpage Nizam Ijam SINI (untuk update).
6.Tag Kawan ( pastikan dia tahu k :) )
7.Letakkan Link URL kat ruangan comment.

susah x.... senang kan.....
so ape lg...... serbu........
makin ramai makin seronok kan....

k.lah sampai disini je entry ni...
sebelum tu Cik Ny nak tag
1. Adibah Mazlam
2. Zulkarnaim Faiz

semoga gembira selalu....
sekian saje....
wassalam..... 'moge sentiase gembira dan bersyukur'

5 comments:

Nizam Ijam said...

thanks sebab j0in k :) nanti saya akan promote....jangan lupa vote saya kat sini :)

http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=150511052308876

♥ adibah mazlan ♥ said...

terima kasih :) tapi tak tau nak buat macam mana

Nizam Ijam said...

blog anda saya dah promote...jom tengok :)

Nizam Ijam said...

Fan page Nizam Ijam ditukar baru
Tolong like k :)

https://www.facebook.com/pages/Nizam-Ijam/215445371810383

jgn lupa undi hari2 disini :)

http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=150511052308876

Nizam Ijam said...

anda di promote disini..

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/terima-kasih-semua-header-anda.html

jgn lupa vote tau..tinggal beberapa hari lagi...sgt2 perlu support anda..

kalau boleh letak la blog Nizam Ijam dalam Bloglist... nnt leh la update selalu :)