SWeeT JaLiNaN KaSiH TerBiNa.....

Wangian Kasturi Al-Khausar (yang sakit dirawati yang sihat dilindungi)

Saturday, July 16, 2011

Alamak... mane pergi semua blog i follow ni..... semua hilang...

Assalamualaikum......

Khaifa halukum jami'an....
Cik NY sedeh lah......
tetiba blog2 yang Cik NY follow dah hlg.......

mcmne nak cri balik eak.....
nsib baik lah ade wat blog list n link list....
boleh lah jln2 melalui tu...
n melalui follower......

TOLONG!!!!!!!!!!!! TOLONG !!!!!!!!!!!!!!!!! TOLONG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ade sesape bleh tolong Cik NY x........
sdeh ni.........

x caye tengok ni....


ape nak buat ni ek.....
nak kene follow balik ke.....
rsenye ble tekan je.... x de pulak....
kre Cik NY masih follow blog dorang...
tp kat tempat ni x de plak.....

blog korang pun mcm ni jgak ke.....
ke cuma blog Cik NY je......
ape nak buat ni......
BUNTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sekian luahan ketensionan dari Cik NY...
harap ade yang sudi membantu......
wassalam.... ' mengharap bantuan...'

7 comments:

Nadya O'Conner said...

nad pon salu jadi gini..refresh jer..:)

ZF said...

reload page tu... nanti ada blik la...

POP said...

jgn risau :) POP pun slalu mcm tue...ehhe...kena refresh ja...pastue dah ada balik da :)

Lya Colours said...

oo selalu kene macam ni. tapi bila refresh balik, dia ok. kadang2 je mmg dia biol sket

Cik Baju Kurung said...

blog CBK pun macam tuu jugak kadang kadang tapi lepas sign out and bukak balik , semua blog tuu ada balik .

Suhazli said...

jgn risau.. :)

Adzriel AB said...

jgn pening2. blogger.com mmg selalu gitu. nnt dia ok le.