SWeeT JaLiNaN KaSiH TerBiNa.....

Wangian Kasturi Al-Khausar (yang sakit dirawati yang sihat dilindungi)

Tuesday, May 10, 2011

Do You Care Enough?

Assalamualaikum.....

wahhh.... pe cerita entry kali ni..... do u all thing i care enough.... hahahaha.... tak payah jawap ..... biar Cik NY je yang jawap... i always care tau ( perasan lah pulak minah ni )
sebenarnye Cik NY ade join Contest: Do You Care Enough?..

terima kasih ye chybeelila




byk2 gambar dlm galeri chybeelila Cik NY pilih gmbar ni
subhanallah.......( terpana seketika )
cantik tak..... memang cantik sangat...... gambar ni tak nampak kaku... tengok je gmbr ni trus je pilih... bagi Cik NY gambar ni amat2 indah di pandangan mata Cik NY... stuju tak..... dari segi sudut gambar ni di ambil memang membuatkan gambar ni nampak nature.... keindahan pemandangan ni akan membuatkan sesiapa sje terpukau.... ( memandai je komen ) ni cme pendapat dari mata Cik NY je..... walau tak brape pandai nak menilai sesuatu gmbr hope pnlaian kli ni tak salah....

this picture so sweetttttt........
btul tak.....
bergambar berlatarkan bunga kalau tak kene caranya mmg tak akn sdap bila mata memandang.. but this..... sejujurnya memang so sweetttttt...... subhanallah... sungguh indah ciptaanmu.... cantik bunga tu tp cantik lg orng y bergambar dengan bunga tu.......

Cik NY ni lebeh pulak eak... bg gmbr byk...... orng lain bg tak banyak pun..... ( bukan niat nak bodek tau )

ni lg satu pic y Cik NY nak komen..... bg Cik NY gambr ni unik ....
ni latar real ke background y orng slalu pkai wat bergambar tu... ( wat gempak dah tau buat2 tak tau ).... mestilah real kan..... budak2 tengok pun tau.... hehehehe just kiding okey....
gambar ni menunjukkan friendship.... suka sangat.... semua nampak ikhlas...tdak nmpak terpaksa ambik gambar.... btul tak..... tetnye tak knape byk2 gambar friendship gmbr ni yang Cik NY ambik...( orang tak tanye pun lah ) sebab gmbr ni unik lah bg Cik NY , simple but interesting... ....lg satu sudut foto ni diambik memang kene dengan latar belakangnye.... memang menarik ( tak habis2 memandai macam pakar je perasan betul )
but serius... look nice..... spe stuju sila angkat tangan macam saya ( versi usop wilca )...


tu je nak komen..... harap2 boleh diterima akal lah ape yang Cik NY komen ni... maklumlah Cik NY ni hanye insan biasa... tak tau menahu pun pasal seni photografe tapi kalau pasal ambik gambar mmg suka.... hehehehehe... semoga seronok bce entry ni.......

wassalam...... 'i always care'

3 comments:

Chybee said...

cik NY, mana gmbrnya. asl chybee xnmpk ea?

mujahidah islam said...

err.... ye ke.... kte tgk elok je gmbrnye....

Chybee said...

ok dah nmpk. hehe...semua pon mmg chybee suka! heee...first picture tu hagia sophia. jenuh tunggu lengang nk amik gmbr tu