SWeeT JaLiNaN KaSiH TerBiNa.....

Wangian Kasturi Al-Khausar (yang sakit dirawati yang sihat dilindungi)

Wednesday, May 18, 2011

“Sakinah boutique 1st Giveaway”

Assalamulaikum.......
ehem.... ehem..... ehem....
eh Cik NY sakit tekak ke....
tak delah.... sbnrnye nak bg signal yang Cik NY join GA dari sakinah boutique.....
rsenye x salahkan klau Cik NY nak join.....
ade spe jeles x ( x de spe nak jeles dgn ko lah ).....

mle2 promote sat ye..... GA ni sempena pembukaan rasmi belogshop sakinah boutique, mari-mari lah sudi sudikan join sakinah boutique 1st giveaway!

pastu tengok tgk bwh ni....
sweet x ....... ni banner ntuk GA ni.....

knape agaknye Cik NY nak join GA ni....
Cik NY nak join GA ni sebab....
hadiahnye special n lumayan..... tak caye .... tgk kat bwh ni....

hadiah special nye......

1st grand prize :
baju + aksesori cantik lagi vogi da vass tajaan sakinah boutique bernilai RM 50

2nd winner :
baju + aksesori cantik lagi cuns tajaan sakinah boutique bernilai RM 30

*kalau penyertaan banyak, dorang akan tambah lagi hadiah vogi da vass *
kalau dapat mmg syukur sgt2.... klau x de rezki Cik NY redhalah.... bukan rezki Cik NY.....

Tarikh tutup giveaway ni ialah pada 30 May 2011 jam 12 tengahari.
nsib bek Cik NY smpat join GA ni....

kali ni Cik NY nak tag....
1.Soidah sofi
2.masturah Zakaria
3.Cik Arnab

kamu dah join ..... klau blum cepat klik kat “Sakinah boutique 1st Giveaway”
hadiah menarik menanti.....
yeeebaaaaa.....yeeeebaaaa ( terlebeh sudah mnah ni)

okey lah sekiah sje Cik NY...
wassalam.... ' join ye '

2 comments:

Khairil said...

selamat berjaya dlm contest ni..jom ke blog saya pulak?...

Gen2Merah said...

wow.. blog ini penuh dengan Giveaway dan contest.. meriah.. hehehe..
salam ukhuwah dan salam kunjungan ya..