SWeeT JaLiNaN KaSiH TerBiNa.....

Wangian Kasturi Al-Khausar (yang sakit dirawati yang sihat dilindungi)

Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Assalamualaikum.....
khaifa halukum.......
moge smua berada dalam rahmat Ilahi.......
hari ni Cik Ny nak join Segmen abg Ben......
ni time rehat so Cik NY dapat join segmen ni......


5 blog yang menjadi pilihan Cik NY ialah


Cik NY minat kat blog abg Ben sebab blog dia ni mcm2 ade....
kdng2 kte belajar sesuatu yang berguna terutama tentang dunia blog...
dia pun selalu support  blogger terutama blogger yang baru....

pinjam gambar ye ...

minat sangat kat blog Cik Epal...... dia memang best..... walaupun agak gonjeng...
ehehehehe..... ske sgt tgk setiap entry dia banyak tarikan 
walaupun hanye sekadar berkongsi cerita yang dilalui..
maklumlah Cik Epal kan Retiss... huhuhuhu


kat blog dia ni banyak informasi dan ilmu yang bermanfaat..... suka singgah bace entry...
dan suka tengok vlog yang dia buat..... pandai dia buat vlog.... 
boleh jadi penceramah.....


suke singgah kat situ sebab blog dia comel n cute....
dia banyak bg tips.....
dia pun banyak share cerita yang best....


Artikal blog ni byk bg kesedaran kat Cik NY.....
dia ni blogger muslimah.... blog dia memang islamic....
banyak entry yang berguna....
klau korang nak bce entry yang menarik singgah lah kat blog dia...
sure korang memang akan jatuh hati kat blog dia.....


k.lah....
tu je nak tulis....
bagi mereka yang x terpilih x bermaksud Cik NY x suke..
Cik NY ske jgak......
jgn kcik hati ea......
sekian dari Cik NY.... 
wassalam......


7 comments:

Belog MTT said...

Terima kasih sayanggg :")

Cik NY said...

sme2 MTT.... moge terus maju dalam dunia blogger......

fRaMe+LenSeS said...

terima kasih dik. terharu plak abg. T.T maceh sangat..

SoLy SoLicious said...

Datang melawat belog kamu dr segmen abg ben :)

suha said...

bile belog cik suha nk termasuk dlm list neh?(^_^)

Golden Rose said...

salam kenal....singgah dari blog bro ben nak usha blog pilihan hati anda...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Ninie Dora said...

ninie singgah sini

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh le singgah :)