SWeeT JaLiNaN KaSiH TerBiNa.....

Wangian Kasturi Al-Khausar (yang sakit dirawati yang sihat dilindungi)

Friday, June 24, 2011

Contest Pengenalan According To Buck

Assalamualaikum.....
Khaifa halukum.....
hari ni Cik NY join Contest lagi...
kali ni join contest yang dibuat oleh Buck......
kalau korang x caye tengok header kat bawah ni........



contest Buck ni memang menarik..... hadiah dia pun lumayan.......
tak caye tengok bawah ni......


HADIAH-HADIAH


Pemenang Utama x 1 orang
- Buffet Minum petang (Hi Tea), Hotel Istana Kuala Lumpur (lima bintang) bernilai dua hari gaji aku bersama  aku la.
- Satu goodies bag penuh dengan macam-macam barang best.
- Voucher Parkson RM10

Pemenang Kedua x 2 orang
- Makan dekat McDonald (ok la tu, dijamin HALAL)
- Voucher Parkson RM10 setiap seorang


Pemenang Ketiga x 2 orang
- Goodies bag setiap seorang (bernilai lebih kurang RM30)

Tarikh pertandingan : Hari ini, 22/6 sehingga 15/9/2011

sekarang Cik NY nak sambung wat entry..........

kamu semua nak tau..... blog dia ni antara blog kesukaan Cik NY...... klau kamu semua nak tau kenapa ... kamu singgah le sendiri kat blog according to Buck ....... tak rugi pun klau singgah.....

jujur dari hati Cik NY mengatakan yang blog Buck ni..........

simple .... 
smart .....
ayat RETISSSSS 

mula2 jadi silent reader je kat blog dia ni tapi akhirnya Cik NY tinggalkan jgak omelan Cik NY kat blog dia.....  dia ni memang sporting , jujur n very cool men.......... btul x Buck...... ehehehehe.... bukan nak bodek tapi memang dah betoi dah pun..... 

lagi satu Cik NY ni tak brape tau nak edit gambar tapi ini sahajelah yang Cik NY dapat buat........


saje nak kenekan balik org dalam gambar ni...... pinjam gambar ye Buck....... jgn marah.... ehehehehehe.....( sekadar gurauan )

sebelum tu Cik NY nak bagi kat Buck beberape rangkap pantun.....

setiap hari terus menanti ,
tak kira masa tak kira hari ,
bila dah jadi penulis popular nanti ,
jangan lah lupa diri .

apabila memandu berhati-hati , 
mesti tak kan kena maki , 
kalau bekerja ikhlaskan hati , 
Insyaallah bertambahlah rezeki ,

hari-hari makan maggi ,
maggi makanan kegemaran Cik NY ,
kalau rezeki buck bertambah lagi ,
harap sudi belanja Cik NY .

rasenye cukup kot setakat ni.....
kesian plak kne bace entry panjang lebar yang Cik NY buat.....
saje merajinkan diri join contest ni.....
manelah tau ade rezeki kan....
kalau dapat syukur Alhamdulillah...
yang penting skang dah usaha nak join....

sekian sahaje entry x seberape dari Cik NY....
wassalam......'join segmen '

p/s to Buck : Cik NY bukan duk New York tau ... NY tu sempena name Cik NY .... Nurul Yusra......

2 comments:

Buck Syah said...

Wow nice! Thanks join cik NY yg pandai bermadah! Hehe

Cik NY said...

biase je.... u ar welcome ..... buck lg pandai bermadah....... Cik NY ni biase2 je.....