SWeeT JaLiNaN KaSiH TerBiNa.....

Wangian Kasturi Al-Khausar (yang sakit dirawati yang sihat dilindungi)

Friday, June 24, 2011

BILA SI ANAK BERBLOG.. SI AYAH dan IBU ?

Assalamualaikum......
Khaifa halukum.......
Cik NY join segmen abg Ben... mcm biasalah....
sebelum tu tepek dulu header abg Ben...

bila Cik NY berblog .... mak ayah Cik NY mula2 macam tak bagi jgak.... tapi Cik NY pujuk lah mak dan ayah Cik NY baik2... terangkan yang berblog ni banyak manfaat Cik NY tunjuk blog2 yang memberi banyak info... dan Cik NY tunjuk entry2 Cik NY yang memberi sedikit info..........

bila time kerja , tetap kerja... ble dah free... baru lah berblogging....
mase free pun x tentu..... apepun family first.....
kdng2 time nak join mane2 segmen pun kne berkorban... tak join kerana nak tolong parent....
kadang2 tolong ayah gi potong sawit.... tp Cik NY cme tolong angkat buah jelah...
pastu klau ayah mula nak mesin rumput je Cik NY cepat2 tutup blog n terus capai mesin tu terus potong rumput... bukan ape ayah Cik NY ni tak berape sihat....
klau tak Cik NY yang tolong spe lagi y nak tolong .....
sementara mereka masih hidup lah Cik NY perlu membantu mereka....
yang penting pandai membahagikan mase.....
walaupun ape yang Cik NY buat tu jrg bdk perempuan buat tapi Cik NY tak kesah... yang penting mereka bahagia....
kebahagiaan ibu bapa Cik NY adalah keutamaan Cik NY.... bagi Cik NY berblog ni untuk mengisi mase lapang....

tu je kot nak share.... wat ni pun last minit......

sekian sahaje dari Cik NY
Wassalam... 'segmen BA lagi'

3 comments:

ariana's said...

ana bikhair, alhamdulillah sis..:)
berblog tak salah, asal kita tahu kewajipan dan tanggungjawab kita..:)

Nadzirah K. said...

Nice blog :)

Princess Feyqa said...

Feyqa datang sini! chak!

hehehehe :)


Mai jalan-jalan ke blog Feyqa n Teddy :)


http://princessfeyqa.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html