SWeeT JaLiNaN KaSiH TerBiNa.....

Wangian Kasturi Al-Khausar (yang sakit dirawati yang sihat dilindungi)

Sunday, June 12, 2011

Contest "SAYA MAHU HEADER FREE by yuyue and nan!".

Assalamaualaikum....
lme dah x update entry oleh kerana kne berhenti blogging....
but for this time i want to update becouse of this contsest....
almaklumlah Cik NY kan blum ade header.....
nak buat sendiri tp belum tau nak wat macamne ( jujur ni x tipu )
jd Cik NY nak try lah join contest ni... mane lah tau ade rezeki kan..

ni nak tepek dlu header tuan punye contest .... sweet.... ( bukan nak bodek tp mmg dah betoi pun)


Cik NY nak tulis..... ~ Jalinan Kasih Cik NY ~..... ~ singgah lah dengan keikhlasan dan kejujuran bukan  paksaan~....
klau bleh nak warne pink ye.... klau dapatlah... ( sudah lebih ni )

Cik NY nak ltak gambar yang ni....

and klau bleh dengan gambar ni skali...

bleh kan......

klau korang nak join sini mcm Cik NY ni..... korang klik je kat blog yuyue...


n then Cik NY nak tag....
1. Atika Farha
2. Lulu Caldina
3. Miss Ran


okeylah... sampai disini je......
klau ade mse nnti Cik NY update entry baru....
miss u all.......
moge2 adelah rezeki Cik NY kali ni....

sekian dari Cik NY....
Wassalam....'moge ade rezeki lah ye'

1 comment:

Miss Ran said...

mekasih tag

tapi ade keje la nk wt

kalau ade mse join


erkk madah sgtlah