SWeeT JaLiNaN KaSiH TerBiNa.....

Wangian Kasturi Al-Khausar (yang sakit dirawati yang sihat dilindungi)

Tuesday, July 5, 2011

alhamdulillah akhirnya ..... 303....... is here......

Assalamualaikum.........
Khaifa halukum jami'an........
Cik NY bersyukur ke  hadrat ilahi kerana akhirnya follower Cik NY dah mencecah 303....
alah Cik NY punye ni x lah seramai anda semua......

jangan cakap Cik NY nak tunjuk2 plak....
ni bukan nak tunjuk tp nak wat review angka yang Cik NY nantikan...
303 great number.......
ade sejarah tau no ni....... bukan dalam buku sejarah...
tp sejarah hidup lah.........

nak tau spe insan yang amat bertuah ni.......
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
haaaaaaaaaaa tengok tu 303 dah mai....
..
..
..
diperkenalkan......

dia ni ade 2 blog.... cer tekan sini dan satu lagi tekan sini... blog dia ni simple je... but very nice tau..... sedap mate memandang....
ape lagi jom lah ramai2 serbu blog dia......

sekian sahaje dari Cik NY....
salam sayang wat kamu......
Wassalam.....'303 sudah'


4 comments:

Jerung Gergasi said...

syabas2 ..nak kejar ni ..hehehe

ariana's said...

Tahniah sis..Selamat majujaya dlm dunia blogging..
akak punya hampir nak 300..:)

Nadya O'Conner said...

nad promot blog anda di sini..:)

Miss Nadya Promote Blog Part 12

Qaseh said...

tahniah...teruskn berblogging